Despre noi

"SA ÎNVETI NU ESTE OBLIGATORIU ..... NICI SUPRAVIETUIREA"

 W. Edwards Deming 

S.C. MIVIGA S.R.L. a fost fondata la sfarsitul anului 2003 în urma asocierii dintre persoane cu o bogata experienta si cunostiinte acumulate/ experienta dobândita în urma unei practici efective de mai bine de 20 ani în implementarea si utilizarea cGMP în industria farmaceutica si nu numai .

Scopul nostru consta în a transmite din experienta proprie si de a gasi solutiile cele mai avantajoase, care sa ajute la atingerea obiectivelor firmelor care doresc sa implementeze un sistem de management al calitatii. Misiunea noastra este de a oferi servicii de înalta calitate, bazate pe profesionalism si la preturi competitive.

Misiunea,  ajuta la focalizarea asupra strategiei organizatiei, dar nu trebuie sa confundam dorintele cu posibilitatile noastre si sa uitam de limitele impuse de circumstante.

Consideram ca este necesar implicarea clientilor, pentru succesul realizarii fiecarui proiect, pentru a realiza întelegerea problemelor aparute pe parcursul implementarii sistemului de management al calitatii, apoi pe baza experientei noastre elaboram împreuna strategia si proiectul de implementare a unor solutii avansate de management al calitatii.

Login utilizatori

Cos de cumparaturi

Cosul Dvs este gol.

Newsletter

Dezabonare