ISO 31000

Managementul Riscului

Procesul de realizare a obiectivelor propuse necesita o cunoastere amanuntita a metodelor si tehnicilor cerute de acestea, dar presupune si asumarea de riscuri inerente oricarei activitati complexe, a carei rezultat depinde de o multitudine de factori, imprejurari si conditii predictibile sau necunoscute.


Riscul in acceptia actuala:

 

- Riscul nu este specific doar evenimentelor. El este asociat de asemenea cu situatii si circumstante. - Riscul este asociat cu incertitudinea in tot ceea ce ne propunem sa realizam.
- Riscul nu este negativ sau pozitiv.
- Riscul este atat verb cat si substantiv,si notiune si actiune. Putem accepta riscul si putem risca un dezastru. 
- Consecintele pot fi pozitive si/sau negative 
- Obiectivele noastre sunt contextul in care ni se adreseaza riscul. 


Pentru organizatiile care doresc o mentinere a nivelului prezent de dezvoltare si sa-si asigure o eventuala evolutie in directia preconizata, implementarea proaspatului standard ISO 31000 Managementul riscului - principii si ghid pentru impementare, este optiunea catre care ar trebui sa se orientaze. Mai ales ca in anumite domenii de activitate specifice cum ar fi industria medicamentelor, cosmeticelor, industria alimentara, organismele de control vor solicita cu ocazia auditurilor documentarea unei analize formale a riscurilor, care sunt adresate proceselor specifice acestora. 


Pentru cei interesati, MIVIGA,  prin specialistii sai, ofera suport teoretic si practic in implementarea Managementului Riscului


Aceasta consta din instruirea persoanelor desemnate cu implementarea acestui tip de management, precum si din furnizarea de proceduri si formulare necesare documentarii acestei activitati.

Produse:

Analiza riscului-Hazard and operability Studies Application guide


Pune-l in cos
pret: 30

Login utilizatori

Cos de cumparaturi

Cosul Dvs este gol.

Newsletter

Dezabonare